Ga naar de inhoud

Gehoorbescherming

Voorkomen is nog altijd beter dan genezen. En dat laatste is lang niet altijd mogelijk. Dat geldt ook voor het gehoor. Wat eenmaal weg is aan gehoorverlies, komt niet terug. Met alle gevolgen van dien. In mijn werk als audicien, vind ik het ontzettend belangrijk om ondersteunend, preventief en adviserend te werken. Ook als het gaat om gehoorbescherming.

Straatlawaai luider

Het geluid om ons heen wordt steeds harder, zeker door de coronatijd. Denk aan concerten, festivals of in een café. Maar ook het straatlawaai wordt steeds luider. Soms lijkt het ook wel of er vaker geluidsoverlast ervaren wordt. Daarom wordt het steeds belangrijker om het gehoor buitenshuis ook te beschermen. Want gehoorbescherming voorkomt lawaaidoofheid. Er zijn verschillende types gehoorbescherming:

  1. Motor gehoorbescherming
  2. Gehoorbescherming voor op een bouwplaats of bij machine geluid
  3. Slaapdopjes
  4. Muziek dempende gehoorbescherming

Op maat

Ik bied op maat gemaakte en universele gehoorbescherming aan. Dat kunnen oorstukjes, oordopjes, oorpropjes of oorkappen zijn. In overleg en na advisering bepaal ik het type, het materiaal en de sterkte van het filter. Bij een op maat gemaakte oplossing, maak ik een afdruk van de oren. Zo is letterlijk sprake van maatwerk. Neem gerust contact op voor meer informatie of een afspraak.