Ga naar de inhoud

Wie ben ik

Mijn naam is Merei Ordelman en ben eigenaar en oprichter van Oordelman audicienspraktijk. Ik woon samen met mijn dochter Roos vlak bij mijn winkel in hartje Assendorp.

Veel ervaring

Ik zit ruim twaalf jaar in het vak. Voordat ik begon met Audicienspraktijk Oordelman heb ik bij verschillende audiciensbedrijven gewerkt. Onder meer bij een keten, een zelfstandige audicien en ook op een KNO-poli. Daardoor heb ik veel ervaring opgedaan.

Ik ben een StAr geregistreerd audicien.

Dat betekent dat ik voldoe aan de kwaliteitseisen van de Stichting Audicienregister (StAr). Verder volg ik regelmatig workshops en seminars. Zo ben ik steeds op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, onderzoeken en technieken.

Iedere gehoorwens

Ik sta alleen in mijn winkel, maar ik kan altijd terugvallen op een betrouwbaar en groot netwerk. Van audiciens, tot ondernemers en leveranciers, met wie ik goede afspraken heb. Ik weet bij welke leverancier ik moet zijn voor iedere gehoorwens. Zij weten op hun beurt welke kwaliteit ik bied.

Merkonafhankelijk

Als eigenaar van een zelfstandige audicienspraktijk ben ik merkonafhankelijk. Ook heb ik afspraken met alle zorgverzekeraars. Op de manier bied ik de meest optimale keuze aan mijn klanten.

Onder het kopje vergoedingen staat te lezen hoe het precies werkt met vergoedingen, verzekeringen en andere relevante informatie als het gaat om bijvoorbeeld voorwaarden