U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Zwemdopjes

 

Uniek in Zwolle en omstreken: pimp je zwemdopjes…

Zwemdoppen zijn heel functioneel. Ze sluiten de oren af voor water, maar niet voor geluid. Daarom is het een goede oplossing voor kinderen (en ook volwassenen) die problemen met de oren krijgen als ze zwemmen.


Bijvoorbeeld als er buisjes zijn geplaatst. Maar ook bij ontstekingen, jeuk, eczeem of bij een trommelvliesperforatie (een gescheurd trommelvlies).

Afsluiting en bescherming

Wat ik doe is afdrukjes maken van het oor.  Zo zitten zwemdoppen altijd comfortabel, bieden ze de meeste afsluiting van de gehoorgang en daarmee de beste bescherming.

Zwemdoppen zijn dus heel functioneel, maar ze zien er een beetje eentonig uit. Maar niet bij Audicienspraktijk Oordelman.
Want vind je glitters leuk, houd je van allerlei kleurtjes of ben je meer van de voetbalplaatjes? Dan pimpen we toch gewoon jouw persoonlijke zwemdopjes…

Ieder ontwerp

Ik creëer zelf jouw favoriete zwemdopjes én maak daar graag iets moois van. Bijna ieder ontwerp is mogelijk. Hoe bijzonder is dat!

 

Wil je meer weten over zwemdopjes, het pimpen of heb je andere vragen, neem dan gerust contact met mij op.

 

Klik hier om terug te gaan naar Wat doe ik?

  

Afbeeldingsgalerie